B Corp certificering

B Corp Certificering

Vil I bruge jeres virksomhed som en

Force for Good?

Så få hjælp af Astrid Carl, der er trænet B Leader anno 2022. 


Astrid har allerede hjulpet den første virksomhed gennem sin B Impact Assessment, og hjalp virksomheden til at finde fra 23 point fra projektstart til over 100 point i løbet af rådgivningsperioden. Det er nødvendigt at få 80 for at kunne certificeres. 


B Corp er en certificering, der er stærkt på vej op. Det er en meget ambitiøs og idealistisk certificering, hvor virksomheden måles på sin indsats inden for miljø, kunder, samfund, medarbejdere og ledelse. 


Læs meget mere på B Corps hjemmeside


Køb en startpakke

En startpakke for en B Corp Certificering omfatter en hel dags fokuseret arbejde, hvor vi sidder sammen enten online eller fysisk og gennemgår B Impact Assessment for at vurdere, hvor nemt det er for jer at kunne blive B Corp certificeret. 


Prisen for en startpakke er 15.000 kr +  moms og kørsel. Når dagen er omme har I en tentativt og foreløbigt udfyldt B Impact Assessment med bogmærker og opgavebeskrivelser, der sender jer remindere på email, så I ikke glemmer opgaverne. 

DET MED SMÅTB Corp certificering

Det er ikke Green Moves ApS, der certificerer jer.


I kan få hjælp til at finde og vælge mellem alle de mange muligheder for at opnå tilstrækkeligt med point til at opnå certificeringen. 


Det betyder I kommer nemmere gennem ansøgningsprocessen og har styr på den fornødne dokumentation. 


Processens varighed afhænger af, hvor parate I er til at gå i gang, og hvor meget I har udviklet allerede. 


Hvis vi arbejder meget målrettet kan vi screene den indledende B Impact Assessment på en dag, så vi har et overblik over, hvor langt I er fra at kunne opnå certificering, og hvor meget arbejde der ligger i det for jer. Det er det, vi kalder en startpakke. 


Vælger I at gå videre, kan jeg hjælpe jer med at udfærdige de procedurer og processer, der ligger til grund for certificeringen, og sikre, at I kan dokumentere det. Denne proces tager formodentlig nogle måneder. Prisen afhænger af resultatet af startpakken. 


Få  hjælp til at blive B Corp certificeret.

Ring og lad os finde ud af, hvordan vi skal gribe det an.